Zooparc tickets

Koop je tickets voor Zooparc online

 • Volwassene of Kind
  Geldig van 01/02/2022 tot 31/12/2022
  € 14,25
  Kassaprijs park* € 18,95
  x € 14,25
  € 18,95

*Kassaprijs aan de kassa van ZooParc Overloon

Algemene voorwaarden

Bij aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van het park waarvoor je een ticket hebt gekocht. Je kan deze voorwaarden terugvinden op de websites van de verschillende pretparken.

Ga je mee op expeditie?

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende expeditie gebieden waar cheetahs, miereneters, tamanduas, brazzameerkatten en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Waaronder ook het nieuwe en avontuurlijke Zuid-Amerika expeditiegebied Madidi. Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer... Kijk voor meer informatie op www.zooparc.nl Kom op avontuur tijdens de Dino weken Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon normaal gesproken de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Maar jouw ontdekkingsreis wordt de komende tijd nog avontuurlijker tijdens de Dino weken!

Tijdens de Dino weken van 1 oktober t/m 7 november zet je een stap terug in de tijd en ga je op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s. Langs de wandelroute ontdek je 20 verschillende dino’s waaronder een Tyrannosaurus Rex, een Spinosaurus van maar liefst 7 meter lang en een Triceratops van zelfs 9 meter! Ook in het nieuwe expeditiedeel Madidi vind je de meest bijzondere dino’s. In het Zuid-Amerikaanse thema gebied vind je de zogeheten ‘Irritator’. Doordat paleontologen veel tijd kwijt waren aan het restaureren van de gevonden schedel van deze dino, kreeg hij de naam Irritator, wat ‘de ergerniswekkende’ betekent. Opgepast, sommige dino’s zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken!

RESERVEER JE BEZOEK

Na aankoop van je DreamLand-ticket dien je vanwege de corona-maatregelen een bezoek te reserveren in een bepaald tijdsslot via www.zooparc.nl. Voor kinderen tot en met 2 jaar heb je geen ticket nodig, maar dien je mee te nemen in je reservatie. Bij bezoek: neem je tickets en de bevestiging van je reservatie mee naar het park. Dit ticket is exclusief parkeermunt

*Kassaprijs aan de kassa van ZooParc Overloon

Algemene voorwaarden

Bij aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van het park waarvoor je een ticket hebt gekocht. Je kan deze voorwaarden terugvinden op de websites van de verschillende pretparken.

Adres

Zooparc
Stevensbeekseweg 21
5825 Overloon
Nederland

Het spijt ons.

Je gebruikt een verouderde browser waardoor we deze website niet kunnen laten werken zoals het hoort. We raden je aan om te upgraden naar een moderne en veilige browser: