Pretparken & uitstappen

Je favoriete pret-of dierenpark opnieuw bezoeken? Bij Dreamland kan je tickets kopen van de parken die binnenkort terug open gaan of dit reeds zijn. Op die manier kan jij zo voordelig mogelijk naar het park van jouw keuze! Door de corona-maatregelen hoor je een bezoek vooraf te reserveren. Wat betekent dit concreet?

  • Koop bij DreamLand extra voordelig je tickets.
  • Reserveer daarna je bezoek via de website van het park van jouw keuze.
  • Neem je tickets samen met de reservatiebevestiging mee naar het park.

Wateroverlast

Als gevolg van de overstromingen zal de site Walibi Belgium-Aqualibi tot nader order gesloten blijven. In afwachting van verdere details over de heropening van de site wordt de verkoop van tickets en abonnementen momenteel opgeschort. Doordat de technische infrastructuur zwaar getroffen is, is het park telefonisch en per e-mail onbereikbaar. We houden u op de hoogte van alle praktische zaken via onze website. Wij danken u voor uw begrip.

Als gevolg van de overstromingen zal ook PlopsaCoo voor onbepaalde termijn gesloten blijven. We houden u op de hoogte van alle praktische zaken via onze website.

Het spijt ons.

Je gebruikt een verouderde browser waardoor we deze website niet kunnen laten werken zoals het hoort. We raden je aan om te upgraden naar een moderne en veilige browser: